Metropolitaan Kustlandschap 2100
Lange termijn bouwstenen voor de kustzone
NL | ENG | FR
Dien uw sitemap in bij Google voor een betere zoek optimalisatie. Klik op Verzenden om een Google Webmaster Tools account en controleer uw eigenaar van de site (met behulp van de Verificatie optie hieronder). Eenmaal geverifieerd, kunt u de Algemene sitemap optie toevoegen op de Google Sitemaps tab, en plak de Site Map URL weergegeven.
http://mkl2100.ruimtevlaanderen.be/SiteMap.aspx
 NaamBeschrijvingPrioriteit OverrulenPrioriteitIngeschakeld
coreSitemapProvider 0

Basis Pagina URLs Instellingen

Wijzig de basis instellingen voor basis DNN pagina's.

Indien aangevinkt, zal de prioriteit voor elke pagina worden berekend vanaf het hiërarchisch niveau van de pagina. Top level pagina's hebben een waarde van 1, tweede niveau 0.9, derde niveau 0.8, ... Deze instelling zal geen verandering in de waarde die is opgeslagen in de actuele pagina, maar het zal gebruik maken van de berekende waarde wanneer nodig.
Wanneer "pagina-niveau op basis van prioriteiten" wordt gebruikt, minimale prioriteit voor pagina's kunnen worden gebruikt om de laagste prioriteit die zal worden gebruikt op laag niveaus instellen
Indien aangevinkt worden verborgen pagina's (niet zichtbaar in het menu) ook in de sitemap opgenomen. Standaard zullen de verborgen pagina's niet worden opgenomen.

Algemene Sitemap Instellingen

Configureer de instellingen die van toepassing zijn voor alle URLs in de Sitemap.

Deze optie kan worden gebruikt om bepaalde pagina's te verwijderen van de sitemap. Zo kunt u de prioriteit op -1 instellen om er voor te zorgen dat een pagina niet worden opgenomen in de gegenereerde sitemap.
Schakel deze optie als u de cache van de sitemap, zodat zij niet telkens wanneer ze wordt gevraagd wordt gegenereerd. Dit is speciaal nodig voor grote sites. Als uw site meer dan 50.000 URL's bevat zal de sitemap worden gecached met een standaard waarde van 1 dag. Stel deze waarde op 0 in om caching uit te schakelen.
select
Cache Wissen

Site Toevoegen

In dit gedeelte kunt u uw site aan meerdere zoekmachines toevoegen.

Voeg uw site toe aan de geselecteerde zoekmachine om te indexeren.
select
Toevoegen
Bij de ondertekening met Google Webmaster Tools dient u uw site te verifiëren op het eigenaarschap. Kies de "Upload een HTML-bestand" methode van de Google Verification scherm. Voer de bestandsnaam weergegeven (dwz google53c0cef435b2b81e.html) in het Verificatie tekstvak en klikt u op Maken. Terug naar Google en selecteert u de knop Controleren.
Maken